Flexwerken in Andelst

Dé oplossing voor totale flexibiliteit

Je wilt flexibel werken, je wilt je niet vastleggen en je hebt geen spullen die je om je heen wilt hebben – dat betekent flexwerken! Je huurt een flexibele werkplek voor € 5,00 per uur of op maandbasis voor € 170,00 per maand. Je bent er wanneer het jou uitkomt.

Als je veel onderweg bent, of even rustig wilt werken, weg van de keukentafel, dan is een flexplek jouw ideale oplossing. En vooral met de perfecte ligging van de Schalm in Andelst als knooppunt van de A50 en A15. Gratis parkeren voor de deur!

Wil je daarnaast een professionele uitstraling, maar geen vast kantoor? Dan is een virtueel adres iets voor jou! De simpelste versie is een Mailbox Plus, dit biedt je een kantooradres zonder kantoor. Je gebruikt ons adres voor je bedrijfscorrespondentie, je ontvangt bij ons je post en je kunt gebruik maken van een werkplek of een vergaderzaal wanneer het jou uitkomt.

Ons kantoor is jouw kantoor, je bent er altijd welkom!

Wil je alleen een bedrijfsadres? Kijk dan voor een virtueel adres. Wil je een vast kantoor huren? Kijk dan naar onze optie voor kantoren

Aan alles is gedacht

Gratis WIFI

Receptioniste

Vergaderruimtes

Catering