Flexibele kantoren in Andelst

Ondernemerscentrum de Schalm biedt een kant en klare kantoorruimte in Andelst zonder meubilair die je helemaal naar eigen inzicht kunt inrichten. Maar ook volledig ingerichte kantoren, ideaal voor als je snel wilt starten zijn beschikbaar. Wij regelen je internetaansluiting en eventueel je telefoon. Je kunt binnen een paar dagen volledig operationeel zijn. Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt.

Een aantal zaken hebben wij al voor je geregeld. Zoals een receptioniste, die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren.

De kantoren van De Schalm zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt. Korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en een inspirerende omgeving. Je kantoorruimte groeit met je mee, als jij groter wilt, dan breid je uit. Mocht het onverhoopt wat kleiner moeten, dan passen we je ruimte aan. En een ideale liggen als knooppunt van de A15 en A50!

Wil je een grote bedrijfsruimte huren met opslag? Kijk naar onze optie voor bedrijfshallen.

Aan alles is gedacht

Gratis WIFI

Receptioniste

Catering

Vergaderruimtes

Snel internet