Kantoor huren in Andelst

Ondernemerscentrum de Schalm biedt kantoren te huur aan in Andelst die je of volledig ingericht afgeleverd krijgt of naar eigen smaak kunt inrichten. Allebei is mogelijk! Wij regelen je telefoonaansluiting en je internetverbinding zodat je snel aan het werk kunt. Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt. Een aantal zaken hebben wij al voor je geregeld. Zoals een receptioniste, die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren.

De kantoren van De Schalm in Andelst zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt. Korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en een inspirerende omgeving. Je kantoorruimte groeit met je mee, als jij groter wilt, dan breid je uit. Mocht het onverhoopt wat kleiner moeten, dan passen we je ruimte aan. En een ideale liggen als knooppunt van de A15 en A50!

Wil je een grote bedrijfsruimte huren met opslag? Kijk naar onze optie voor bedrijfshallen.

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wil je eerst meer over ons weten? Dit is Team De Schalm!