Kantoorruimte met opslag in Andelst huren

Ondernemerscentrum De Schalm beschikt over diverse kantoorruimtes met opslag van 100, 150 of 200 min Andelst. De hallen zijn standaard voorzien van een grote laaddeur, een krachtstroom aansluiting, een kachel en een alarmsysteem. In overleg zijn er veel mogelijkheden voor inbouwpakketten variërend van een kantoor-container, een vide, of een verdiepingsvloer. Alle kantoorruimtes met opslag komen uit op een centrale gang naar de receptie en de ontvangsthal. In de gang zijn ook de gemeenschappelijke toiletgroepen.

Wij hebben al een aantal zaken voor je geregeld. Zoals een receptioniste, die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn daarnaast kantoren die je flexibel kunt huren of vergaderzalen die je per uur kunt reserveren.

Allemaal te vinden bij Ondernemerscentrum De Schalm met een ideale ligging in Andelst, op het knooppunt van de A15 en A50. Gratis parkeren voor de deur!

Wil je een kleinere ruimte huren? Kijk dan naar onze optie voor kantoren.

Klinkt dit allemaal goed? Dan maken we graag kennis met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wil je eerst meer over ons weten? Dit is Team De Schalm!