Over ons

Het team van Ondernemerscentrum De Schalm te Andelst bestaat uit Marlies Jansen (center manager/receptie), Simone van den Boogaard (receptie), Miranda Fransen (receptie) en Jeroen Tolmeijer (directeur). Alle leden van het team hebben een jarenlange ervaring die zij graag inzetten om ook jou van dienst te zijn.

Vanzelfsprekend is de kantooromgeving goed ingericht en zijn de diensten goed georganiseerd. En wat een werkplek pas echt aantrekkelijk maakt is de menselijke factor. Juist daarin onderscheidt De Schalm zich! Als je bij ons huurt of bij ons komt werken, dan kennen we je en denken we met je mee.

Ons team

Ons ontstaan

Ondernemerscentrum de Schalm is gebouwd in 2000. Het gebouw is ontworpen als flexibel en op de toekomst gericht business center en daardoor optimaal geschikt voor deze functie.

Ondernemerscentrum de Schalm is gevestigd op Industrieterrein De Schalm, een bloeiend businessgebied gelegen op de kruising van de A50  en de A15. Je bent dus zo op de snelweg.

Jij zoekt werkruimte?

Een kantoorruimte, voor één of twintig personen, een bedrijfshal van 100 of 200 m2 of alleen een adres, met of zonder telefoonbeantwoording? En wil je een uurtje vergaderen?

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak