Team De Schalm

Het team van Ondernemerscentrum De Schalm te Andelst bestaat uit Marlies Jansen (center manager/receptie), Simone van den Boogaard (receptie), Miranda Fransen (receptie) en Jeroen Tolmeijer (directeur). Alle leden van het team hebben jarenlange ervaring en kennis opgedaan in verschillende vakgebieden. Zij zetten die graag in om ook jou van dienst te mogen zijn.

Vanzelfsprekend is de kantooromgeving in Andelst goed ingericht en zijn de diensten goed georganiseerd. En wat een werkplek pas echt aantrekkelijk maakt is de menselijke factor. Juist daarin onderscheidt De Schalm zich! Als je bij ons huurt of bij ons komt werken, dan kennen we je en denken we met je mee. Wij zorgen dat je gelijk een goede start hebt wanneer je bij ons een kantuur huurt, een prettige vergaderervaring hebt en mocht er toch iets misgaan, dan handelen we snel en adequaat. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan maken we graag kennis met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ons team

Het team van Ondernemerscentrum de Schalm

Ons ontstaan

Ondernemerscentrum de Schalm te Andelst is gebouwd in 2000. Het gebouw is ontworpen als flexibel en op de toekomst gericht business center en daardoor optimaal geschikt voor deze functie. Het Ondernemerscentrum is gevestigd op Industrieterrein De Schalm, een bloeiend businessgebied gelegen op de kruising van de A50 en de A15 in Andelst. Je bent dus zo op de snelweg en kunt parkeren voor de deur!

Onze dienstverlening is erop gericht om jou het werken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij bieden de volgende kantooroplossingen aan:

Flexibele kantoren;  ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoor zoekt.

Bedrijfshallen; diverse bedrijfshallen  van 100, 150 of 200 m2.

Flexwerken; als je veel onderweg bent, of even rustig wilt werken, weg van de keukentafel, dan is een flexplek jouw ideale oplossing.

Vergaderen; in een zakelijke omgeving bij de A15 en A50.

Virtueel kantoor; Je gebruikt ons adres voor je bedrijfscorrespondentie en je ontvangt bij ons je post.

Ons kantoor is jouw kantoor, je bent er altijd welkom!

Jij zoekt werkruimte?

Een kantoorruimte in Andelst, voor één of twintig personen, een bedrijfshal van 100 of 200 m2 of alleen een virtueel adres, met of zonder telefoonbeantwoording? En wil je een uurtje vergaderen?