In Andelst een werkplek huren

Ondernemerscentrum de Schalm in Andelst biedt een werkplek aan die je helemaal naar eigen inzicht kun inrichten, of je gaat voor een volledig ingerichte werkplek. De laatste optie is perfect voor wanneer je snel wilt starten! Wij regelen je internetverbinding en, wanneer je dit wilt, je telefoonaansluiting. Je kunt binnen een paar dagen volledig operationeel zijn. Je vult je pakket verder aan met de diensten waar jij behoefte aan hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt.

Een aantal zaken hebben wij al voor je geregeld. Zoals een receptioniste, die alle ingaande en uitgaande post regelt en je gasten ontvangt. Er zijn vergaderzalen die je per uur kunt reserveren. De werkplekken van De Schalm zijn ideaal voor iedereen die flexibiliteit in zijn kantoorruimte zoekt. Korte huurcontracten, korte opzegtermijnen en een inspirerende omgeving. Je kantoorruimte groeit met je mee, als jij groter wilt, dan breid je uit. Mocht het onverhoopt wat kleiner moeten, dan passen we je ruimte aan. En een ideale liggen als knooppunt van de A15 en A50!

Wil je een grote bedrijfsruimte huren met opslag? Kijk naar onze optie voor bedrijfshallen.

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan maken we graag kennis met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wil je eerst meer over ons weten? Dit is Team De Schalm!